Сучасні тенденції інноваційного розвитку банків України в контексті концепції банк 3.0 - Ірина Карчева (Фінансовий простір, 2015)
Стаття присвячена дослідженню основних  напрямів  інноваційного  розвитку  банків  Україні  за  такими  напрямами  як наявність  інтернет-банкінгу,  мобільних додатків  для  смартфонів  та  планшетів, представленість  в  соціальних  мережах    та взаємодія через них з клієнтами, наявність автоматизованих  відділень,  терміналів  самообслуговування.  Визначено  банки,  що  є  лідерами в Україні з впровадження інновацій за всіма чотирма напрямами