Развитие региональной мараловодческой отрасли в АПК - Александра Тарасова (Фінансовий простір, 2015)
Доповнені  існуючі  підходи інструментарієм сценарного планування і нормативним  моделюванням,  що  дозволить  системно  вирішувати  проблеми  регіонального розвитку  з  врахуванням  їх  запобігання.  Пропонуються  механізми  управління  регіональним аграрним сектором на прикладі Республіки Алтай  і  Алтайського  краю.  Розроблені  алгоритм сценарію розвитку маралівництва.