Кредитування підприємств курортно-рекреаційної сфери - Володимир Гуменюк (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  розкрито  проблемні аспекти  кредитування  підприємств  з  урахуванням  галузевої  специфіки  функціонування курортно-рекреаційної  сфери.  Проаналізовано ключові чинники зниження темпів та зменшення  обсягів  банківського  кредитування.  Окреслено  сучасні  тенденції,  проблемні  сторони  та перспективи  активізації  небанківського  кредитування  підприємств  курортно-рекреаційної сфери.