Е-рекрутмент як альтернатива традиційним інструментам управління персоналом - Оксана Мазоренко (Фінансовий простір, 2015)
Стаття  присвячена  сучасному інструменту  управління  персоналом,  а  саме, е-рекрутменту.  В  результаті  проведеного дослідження  було  поглиблено  визначення  поняття  е-рекрутменту,  ідентифіковані  переваги  і  недоліки  електронного  рекрутменту  в порівнянні  з  традиційними  інструментами найму  персоналу,  а  також  окреслені  основні тенденції  його  використання  вітчизняними організаціями.