Теоретичні підходи до визначення індикаторів фінансової стабільності держави - Людмила Момотюк (Фінансовий простір, 2015)
У статті узагальнено зарубіжний досвід вивчення індикаторів, які здатні завчасно  сигналізувати  про  наближення  фінансових криз,  та  визначено  найбільш  перспективним метод  сигнального  підходу  для  прогнозування фінансової нестабільності в Україні.