Основні тенденції банківського кредитування в сучасних умовах фінансово-економічної кризи - Надія Рогожнікова (Фінансовий простір, 2015)
В статті розглядається сучасний стан та динаміка  банківського кредитування в Україні. Аналізуються зміни у структурі кредитних  вкладень.  Визначено  основні  напрями  вдосконалення  кредитної  діяльності  вітчизняних банків. Виявлено проблеми, що виникли у процесі кредитування та доведено їх вплив на розвиток національної банківської системи та економіки в цілому.