Основні принципи моделювання бізнес-процесів маркетинго-орієнтованого управління фармацевтичним підприємством - Тетяна Шабельник (Фінансовий простір, 2015)
В  статті  сформульовано основні  принципи  моделювання  бізнес-процесів маркетинго-орієнтованого  управління  фармацевтичним  підприємством.  Використання  цих принципів  дозволить  підприємству  визначити ефективні напрями управління для забезпечення адаптивної здатності до мінливих умов фармацевтичного ринку та зростання конкурентних переваг даного підприємства з мінімальними витратами ресурсів.