Сучасний стан та перспективи розвитку платіжних систем в сфері електронної комерції - Володимир Черномор (Фінансовий простір, 2015)
В  статті  проаналізовано  сучасний  стан  платіжних  систем,  їх  значення  для розвитку  електронної  комерції,  перешкоди на  шляху  подальшого  розвитку  платіжних  систем  в  сфері  електронної  комерції.  Крім  того, розкритті  основні  шляхи  створення  умов  для рівноправної конкуренції на ринку платіжних систем, як методу стимулювання використання електронних  платіжних  інструментів  в  сфері електронної комерції.