Essence And Value Of Automation Of Accounting And Anlytical Process In System Management By Enterprises Of The Restaurant Business - Tatjana Shmatkovska (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  розглянуто  сутність автоматизації  обліково-аналітичного  процесу  в  системі  управління  підприємствами ресторанного  бізнесу.  Розкрито  значення  автоматизації  обліково-аналітичної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Означено переваги у застосуванні найбільш  дієвих  програмних  продуктів щодо  автоматизації  обліково-аналітичної діяльності підприємства в нинішніх умовах господарювання.