Діагностика кризи ліквідності банків на основі оцінювання компонентного складу їх ліквідності - Юлія Ребрик (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  досліджено  передумови  впровадження  методичних  підходів  до діагностики кризи ліквідності банків. Уточнено сутність кризи ліквідності банків та запропоновано класифікацію її видів. Запропоновано методичний підхід до діагностики кризи ліквідності у контексті видової структури.