Формування системи міського річкового транспорту як чинника розвитку транспортної інфраструктури міста Києва - Катерина Лерніченко (Фінансовий простір, 2015)
У цій статті обґрунтовано формування  системи  міського  річкового  транспорту  міста  Києва  та  доцільність  залучення  такого  виду  перевезень  у  транспортну інфраструктуру  міста;  виділено  суб’єкти, залучені  до  реалізації  програми  впровадження нового  виду  пасажирського  водного  транспорту, й їх функціональні обов’язки; визначено чинники, що впливають на механізм впровадження міського річкового транспорту.