Декомпозиційний аналіз адміністративних витрат банків України та ЄС - Микола Губай (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  визначено  необхідність  дослідження  сучасного  стану  та рівня  адміністративних  витрат  у  банках. Проаналізована  їх  структура  та  динаміка  в Україні  та  ЄС.  Здійснений  сегментний  аналіз адміністративних  витрат  найбільших  банків України, та надані пропозиції щодо стратегії їх подальшого сегментного розвитку з  урахуванням  поєднання  адміністративних  витрат  та прибутковості.