Інфляційний вплив на іпотечний ринок України - Юрій Ганусик (Фінансовий простір, 2015)
Розглянуто  іпотечний  ринок за  високих  темпів  інфляції  в  економіці  країн. Проаналізовано  основні  передумови  розвитку іпотечного  ринку  в  України  і  визначено  заходи боротьби з інфляційними процесами.