Сутність і особливості фінансового прогнозування діяльності підприємства - Ольга Вишневська; Інна Колодій (Фінансовий простір, 2015)
Розглянуто  сутність  і  значення  фінансового  прогнозування  підприємства, обґрунтовано  основні  етапи  прогнозування на  підприємстві,  виявлено  пріоритетні  чинники  впливу  на  прийняття  управлінських рішень  щодо  мінімізації  фінансових  ризиків підприємства