Особливості визначення джерела кредитування малого бізнесу в Україні - Олексій Біломістний; Ірина Біломістна (Фінансовий простір, 2015)
Розкрито  сутність  впливів  наданих  кредитів  на  стан  функціонування  малого бізнесу та розроблена процедура визначення джерела кредитування малого бізнесу в рамках механізму кредитування малого бізнесу.