Peculiarities And Tendencies Of The Banking System Development Under The Conditions Of Economic Transformations - Nadiia Rohozhnikova; Iryna Ivanova (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  розглянуто  сутність, структуру  та  етапи  формування  банківської системи.  Проаналізовано  особливості  та тенденції розвитку сучасної банківської системи України в умовах трансформації економіки.