Assessing The Level Of Professional Cross-Cultural Competence Among Banking Students - Iryna Ivanova (Фінансовий простір, 2014)
Стаття  присвячена  проблемі формування  професійної  іншомовної  культурологічної  компетентності  майбутніх  фахівців банківської  сфери.  Автор  окреслює  критерії оцінювання рівнів її сформованості.