Роль обліково-аналітичної інформації для управління діяльністю підприємств важкої промисловості - Вікторія Юрченко (Фінансовий простір, 2014)
У статті проаналізовано діяльність підприємств важкої промисловості, досліджено сучасний стан управління машинобудівними підприємствами України. Встановлено вплив особливостей діяльності машинобудівних підприємств в Україні на процедури бухгалтерського обліку та аналізу