Роль высших учебных заведений в подготовке молодых специалистов - Снежана Коваленко; Анна Крицкая (Фінансовий простір, 2014)
Розглядаються  процеси,  що відбуваються у вищій школі на сучасному етапі. Аналізується  науково-методичне  забезпечення системи  білоруської  університетської  освіти. Акцентується  увага  на  проблемі  формування інноваційного середовища в вузах.