Совершенствование институциональной инфраструктуры финансовых систем в странах с формирующимися рынками - Ольга Золотарева; Оксана Теляк (Фінансовий простір, 2014)
Авторами  статті  розроблена концепція  реформування  інституційної  структури  грошово-кредитної  політики  Білорусі. Ключовим  моментом  зміни  інституціональної структури макроекономіки і макроекономічної політики запропонована модель функціонування Банку капіталу.