Theoretical Aspects Of Financial Provision Of Agricultural Enterprises Activity - Liudmyla Yefimova (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  розкрито  суть фінансового  забезпечення,  виділено  і  згруповано  основні  елементи  механізму  забезпечення ним  підприємства,  зазначено  особливості  та відмінності  фінансово-кредитної  діяльності аграрного  підприємства.  Розглянуто  поняття  «фінансові  ресурси»  та  джерела  формування  фінансових  ресурсів.  Обгрунтовано  роль комерційного  кредитування,  бюджетного фінансування та агрострахування. Акцентовано увагу на проблемах та шляхах вдосконалення системи  фінансово-кредитного  забезпечення аграрних підприємств.