Напрями формування якісної інформаційної бази щодо фінансових результатів діяльності аграрних підприємств - Марина Дубініна; Любов Вишенська (Фінансовий простір, 2014)
Розглянуто  суть,  значення  та проблеми  формування  якісної  інформаційної бази фінансових результатів діяльності аграрних підприємств