Побудова узагальненої моделі загроз для систем інтернет-банкінгу - Марина Войтко (Фінансовий простір, 2014)
Статтю присвячено дослідженню узагальненої моделі загроз для систем Інтернет-банкінгу,  що  основана  на  взаємозв’язку операційних  ризиків  та  ризиків  інформаційної безпеки