Фінансові ресурси як предмет злочину: економіко-правовий аналіз - Наталія Остап'юк; Олег Процюк (Фінансовий простір, 2014)
Розглянуто проблемні питання визнання фінансових ресурсів предметом окремих кримінальних правопорушень, передбачених КК України. У результаті економікоправового аналізу обґрунтовано, що Розділом VII КК України не передбачена відповідальність за неправомірні дії з рядом джерел фінансових ресурсів, які найчастіше виступають предметом злочинних посягань.