Аналіз доходів і витрат підприємств готельного господарства як інструментарій для реалізації контрольних функцій системи управління - Яна Остапенко (Фінансовий простір, 2014)
У статті проаналізовано показники діяльності підприємств готельного господарства. Обґрунтовано доцільність проведення аналізу для реалізації контрольних функцій управлінської системи підприємств. Визначено напрями контролю доходів і витрат підприємств готельного господарства.