Financial Crisis: Towards A New Powershift - Józef Haber (Фінансовий простір, 2011)
Розглянуто фінансову кризу та її вплив на процес побудови нової геометрії зміни потужності у світі. Проаналізовано наслідки для майбутніх міжнародних економічних відносин, особливо для Європи, Польщі та України.