Теоретичні аспекти й особливості формування іміджевої діяльності сільськогосподарських підприємств - Ольга Вишневська; Дар'я Радько (Фінансовий простір, 2014)
Теоретично обґрунтовано: особливості формування іміджевої діяльності під дією трансформаційних процесів в економіці. Досліджено вплив іміджу на конкурентні позиції підприємств. Обґрунтована необхідність активізації логістичної діяльності, яка здійснює вплив на підвищення сезонних конкурентних переваг суб’єктів ринку. Проведено порівняну оцінку і виявлено конкурентні переваги агрохолдингових формувань, складові формування іміджу