Управлінський облік, як основа ефективної системи управління банком - Ольга Бартош (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  розглянуто  роль управлінського  обліку  в  системі  управління банком. Виділено організаційні основи побудови управлінського обліку та його функції. Визначено  основні  цілі  обліку  за  об’єктами  управління та  кількісні  показники,  що  використано  для аналізу та оцінки.