Статистический подход к оценке риска кредитного портфеля коммерческого банка - Владимир Бабына; Руслан Тозик (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглянуто необхідність кредиту,  важливість  формування  банками якісного кредитного портфеля і статистичний підхід до його оцінки.