Наслідки Євроінтеграції: соціальний аспект - Анатолій Маренич; Наталія Мехеда (Фінансовий простір, 2013)
Досліджено соціальні аспекти європейської інтеграції України. Зроблено спробу обґрунтування соціальних переваг та ризиків інтеграції