Напрями детінізації економіки України через застосування податкових механізмів - Андрій Дворянінов (Фінансовий простір, 2013)
Стаття присвячена проблемі тіньової економіки України, визначено основні положення щодо причин її виникнення та розвитку, окреслено напрями детінізації, особливу увагу приділено місцю податкових механізмів у протидії тіньовій економіці