Фінансові стратегії забезпечення конкурентоспроможності підприємства - Олена Гудзь (Фінансовий простір, 2013)
Розглянуто основні теоретичні засади формування фінансових стратегій забезпечення конкурентоспроможності підприємства, механізмів їх реалізації та складових, що дозволило запропонувати авторський підхід до формування портфеля фінансових стратегій забезпечення конкурентоспроможності підприємств на основі мультимодульного методу.