Інвестування в людський капітал як базис фінансової стійкості - Анатолій Харченко; Юлія Кисіль (Фінансовий простір, 2011)
У статті розглядаються особливості інвестування в людський капітал та зазначаються причини, що перешкоджають активізації цим процесам