Дослідження моделей податкової конкуренції у контексті визначення впливу оподаткування на економіку країн - Ярина Самусевич (Фінансовий простір, 2013)
Проаналізовано розвиток моделей податкової конкуренції, визначено основні фактори, що використовують при побудові моделей. Систематизовано на- моделей. Систематизовано на . Систематизовано наслідки впливу податкової конкуренції на економіку країн.