Удосконалення оплати праці в контексті соціально-економічного розвитку регіонів - Олег Крючко (Фінансовий простір, 2013)
У статті висвітлено основні аспекти в оплаті праці, які впливають на економічний розвиток регіону. Запропоновано напрями удосконалення оплати праці в контексті соціально-економічного розвитку регіону.