Пріоритетні напрями вдосконалення інституційного середовища розвитку людського потенціалу в Україні - Роберт Пустовійт; Инна Кочума (Фінансовий простір, 2013)
У статті проаналізовано проблеми у сфері інституційного середовища розвитку людського потенціалу в Україні на сучасному етапі. Досліджено інституційне забезпечення функціонування систем: освіти, охорони здоров’я, соціального забезпечення та соціального партнерства. Запропоновано пріоритетні інституційні заходи щодо їх вдосконалення.