Визначення фінансового стану підприємства з урахуванням його життєвої стадії - Лариса Мартюшева; Анастасія Коренева (Фінансовий простір, 1970)
Представлено методичний підхід до визначення фінансового стану підприємства з урахуванням стадії життєвого циклу.