Прогнозування розвитку фінансового потенціалу адміністративно-територіальної одиниці - Інна Алексєєнко (Фінансовий простір, 1970)
Представлено методичний підхід використання адаптивних моделей для прогнозування розвитку фінансового потенціалу адміністративно-територіальних одиниць.