Роль банків з іноземним капіталом у реструктуризації вітчизняної банківської системи - Олена Невмиржицька (Фінансовий простір, 1970)
У статті досліджено питання щодо особливостей функціонування комерційних банків з іноземним капіталом, аналіз їх стану