Фінансова стійкість страхової компанії і франшиза: зв’язок понять - Наталія Ткаченко; Ірина Мороз (Фінансовий простір, 1970)
У статті визначено сутність дефініції «фінансова стійкість страхової компанії» та обґрунтовано зв’язок із поняттям франшиза. В графічному поданні доведено залежність величини страхового відшкодування від розміру збитку за встановлення різних франшиз.