Problems Of The Ukrainian Insurance Market Development Of 2011 - Nelya Nagaichuk; Olena Mekhanikova (Фінансовий простір, 1970)
У статті проведено аналітичний огляд стану стану страхового ринку України з метою виявлення проблем, які перешкоджають його ефективному функціонуванню.