The World Financial Crisis As The Factor Of The Subsequent Development Of Economy - Kanat Koshkarbaev; Saken Abdibekov (Фінансовий простір, 1970)
У статті розглянуто сутність фінансової кризи, її причини та наслідки, а також вплив антикризових заходів на фінансову систему країни.