Забезпечення банківської стабільності в Україні: антикризовий аспект - Віталій Джулай (Фінансовий простір, 1970)
У статті досліджено теоретичні і прикладні аспекти антикризового управління, а також запропоновано вдосконалення методичних підходів до прогнозування стійкості банківського сектору в умовах фінансової нестабільності.