Соціально-мотиваційні складові кадрової безпеки - Анатолій Маренич; Наталія Мехеда (Фінансовий простір, 1970)
Досліджено соціально-мотиваційні складові кадрової безпеки. Обґрунтовано доцільність та необхідність вивчення загроз кар’єрної безпеки як складової кадрової безпеки.