Особливості організації процесу корпоративного управління кредитної діяльності банку - Ігор Карбівничий (Фінансовий простір, 1970)
У статті досліджено процес корпоративного управління кредитною діяльністю банківської установи. Розглянуто та проаналізовано механізм узгодження тактичних та стратегічних рішень щодо управління кредитними ризиками в банківській установі.