ОЦІНКА ВАРТІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ - Назаркевич, Ігор; Петик, Любов (Фінансовий простір, 2024)
У статті аналізується розвиток здійснення публічних закупівель в Україні. Проведено аналіз даних електронної системи закупівель щодо функціонування системи публічних закупівель в Україні протягом 2021 – 2024 рр. Розглядається динаміка кількості та загальної вартості укладених договорів, кількості замовників та учасників публічних закупівель протягом аналізованого періоду. Особлива увага приділяється оцінці зміни структури кількості успішних публічних закупівель за типами методів закупівель.