Воєнний екоцид в україні та його вплив на економічну безпеку країни - Третяк, Наталя; Маренич, Анатолій; Харченко, Алла; Харченко, Юлія (Фінансовий простір, 2023)
В статті розглянуто поняття воєнного екоциду, досліджено порушення екосистеми в результаті бойових дій та негативний вплив екологічної катастрофи на економічну безпеку країни.