Роль та функції особистих фінансів в економіці країни - Меда, Наталія (Фінансовий простір, 2022)
У статті досліджено характерні особливості особистих фінансів та визначено їх місце в економіці країни. Зосереджено увагу на функціях особистих фінансів, що визначають специфіку особистих фінансів як одного із елементів фінансової системи держави. Виокремлено основні пріоритети управління особистими фінансами і окреслено ключові рівні фінансового розвитку людини.