Оптимізація організаційної структури управління підприємством - Солоненко, Юлія; Куца, Яна (Фінансовий простір, 2021)
В сучасних умовах існування підприємництва необхідно швидко адаптуватися до умов ринкової економіки, удосконалюючи організаційну структуру управління підприємством, яка забезпечує ефективність роботи підприємства. Від правильної побудови апарату управління, складу підрозділів та взаємозв’язків між ними буде залежати подальша ефективність роботи організаційної структури підприємства.