Стратегія розвитку аграрної сфери економіки у регіонах Причорноморського економічного району України - Боровік, Любов (Фінансовий простір, 2021)
Досліджено вплив чинників на економічний та інвестиційний розвиток сільського господарства Півдня України. Визначено основні стримуючі та стимулюючі чинники розвитку інноваційних процесів в аграрних підприємствах. Встановлено, що інноваційна діяльність у сільському господарстві потребує збільшення державного фінансування товаровиробників та наукових установ.